Aydın’da ailelerin güvenle gidebileceği kaliteli mekanlardan olan Halil Abi Restaurant, kalitesi ve lezzetiyle Aydınlıların tercihi olmaya devam ediyor.

Aydın merkez ilçe Efeler’de hizmet veren Halil Abi Restaurant, 18 yıllık tecrübesi ve değişmeyen lezzetiyle en çok tercih edilen mekanlardan biri olmaya devam ediyor. Aileye özel sigaralı, sigarasız bölümleri ve çocuk parkıyla misafirlerine hizmet verdiklerini belirten Halil Abi Restaurant’ın işletmecisi olan Halil Özen, lezzetlerinin ve kalitelerinin değişmemesinin en önemli sebeplerinden birinin yıllardır aynı ustalarla çalışmaları olduğunu belirtti.

“Ekonomik krizden sonra sektör değiştirdim”


Aslen elektrik teknisyeni olan ve 2001 yılında çıkan ekonomik krizle sektör değiştirmek zorunda kalan Halil Özen, 18 yıldır restoran işletmeciliği yaprak hizmet veriyor. Halil Abi Restaurantı’nın beşinci iş yeri olduğunu belirten Özen; “İlk önce Ankaralılar Lokali’ni açtım, daha sonra Meyneva, Köşk Meyneva, Gar gazinosu derken 2010 yılından beride Halil Abi Restaurant olarak misafirlerimize hizmet veriyoruz. Yaptığımız iş yorucu bir meslek olsa da seçkin misafirlerimiz olduğu için tatlı bir yorgunluk oluyor bizim için. Akşam saat 17.00’den gece 2.00’ye kadar hizmet veriyoruz” dedi.

“Aile ve bekarlarımızın rahatlığı bizim için önemli”


Aydın’da ailecek gidilebilecek mekanlardan olan ve müşteri memnuniyetine önem veren Halil Abi Restaurant’ta 10 yıldan beri işletmeciliğini yaptığını belirten Halil Özen; “Burada yaz sezonunda bekar ve aile olmak üzere iki bölümümüz, kış sezonunda ise yine aile ve bekarın yanında sigaralı ve sigarasız olmak üzere 4 bölümümüzle misafirlerimize hizmet veriyoruz. Hem ailelerimiz hem de bekarlarımız rahat etsin diye bölümlerimizi ayırdık. Çocuklarımıza hitap eden oyun bahçemizde de misafirlerimiz gönül rahatlığıyla çocuklarını da getirebiliyor” dedi.


“Başarı, ekip işidir”


Hizmet kalitesine çok önem verdiklerini belirten Özen; “Et, tavuk ve soğuk meze konusunda malzemelerimizi alırken çok seçici oluyoruz. Soğuk mezelerimiz Aydın’da ön plana çıkan ürünümüz. Tamamen ev yemeğine yakın soğuk mezelerimiz çıkmaktadır. Etlerimizi de seçerek kasaptan alıyoruz. Lezzetlerimizin değişmemesinin ve beğenilmesinin en büyük sebeplerinden birisi de ustalarımızın uzun yıllardır bizimle çalışıyor olmasıdır. Et ve meze ustalarımızla açıldığımız günden bu yana yaklaşık 10 yıldır çalışıyoruz. Personel sayılarımız sezonluk olarak değişse de tecrübeli ve güler yüzlü bir ekiple çalışıyoruz. Çünkü başarı ekip işidir” dedi.

Haber: Uğur Eser