Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan kişi ve organizasyonlara yönelik olarak ilçe genelinde yürütülen çalışmalar sonuç vermeye devam ediyor. Uyuşturucu ile etkin mücadele etmek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında bugün iki zehir taciri daha kıskıvrak yakalandı.

Gerçekleştirilen istihbarat çalışması neticesinde belirlenen bir araç Dağ Mahallesi Kuşadası polisi tarafından durduruldu. Araçta bulunan iki şahıs araçtan indirilmiş, şahısların yapılan sorgulamalarında İ.Z. ve Ç.G. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir.

 Araçta ve şahısların üstlerinde yapılan aramalarda; aracın sağ ön tarafında yere atılmış vaziyette 4,15 gram kristal olarak tabir edilen metamfetamin uyuşturucu madde ile İ.Z. isimli şahsın üstünde 10,65 ve 4,55 gramlık iki paket halinde toplam 15,20 gram kristal olarak tabir edilen metamfetamin ele geçirildi. İki şahıstan ele geçirilen toplam 19,35 gram metamfetamin uyuşturucu maddeye el konulurken, iki zehir taciri zanlı gerekli işlemler için Emniyete götürüldü. İki zahir taciri şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek. (HABER MERKEZİ)