Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Aralık ayı ikinci toplantısı, Başkanvekili Barış Altıntaş’ın başkanlığında Yıldız Kenter – Şükran Güngör Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Aralık ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda 27 gündem maddesi görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi.

Hayatını Kaybeden Doktorun Adı Yaşatılacak

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Efeler’in Kemer Mahallesi’nde bir sokağa, kanser nedeniyle hayatını kaybeden Dr. Okan Özdemir’in adının verilmesini oybirliği ile kabul edildi. Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde kanser tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybeden Aile Hekimi Dr. Okan Özdemir’in, Kemer Mahallesi 1730’uncu sokağa isminin verilmesini öngören İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu, oybirliğiyle kabul edildi.

Kuşadası Belediyesi’ne Ek Ödenek

Büyükşehir Belediye Meclisi, Kuşadası’nın Güzelçamlı Mahallesi’nde bulunan isimsiz sokağa ise Palmiye Sokak adının verilmesini kararlaştırdı. Toplantıda, Kuşadası Belediyesi’nin 2020 yılı mali bütçesine 15 Milyon 460 bin Türk Lirası ek ödenek verilmesi kararlaştırılırken Bozdoğan Belediyesi 2020 yılı mali bütçesinde ise müdürlükler arasında aktarma yapılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporları da oybirliğiyle kabul edildi.

Haber: Berna Çağatay