Tehdit dilini siyasetin öznesi haline getiren bu ittifak, toplumun tüm kesimini hedefe koymaktan vazgeçmelidir. Demirtaş’a Kavala’ya özgürlük diyene ses çıkarmayan, Diyarbakır annelerinin kapısını çalmaktan korkarak tehdit eden, askeri, çiftçiyi, bürokratı, öğretmeni tehdit edip ülke yönetmeye talip olan 6’lı ittifak olarak şahısları, kurumları hedef göstererek ülkeyi yönetmeye talip oluyorlar. Acınası, tehlikeli bir tehdit siyaseti izliyorlar.

İKTİDARA GELİRLERSE TAKINACAKLARI TAVRI AÇIKÇA GÖSTERİYOR

Korku iklimi yaratılmasına izin vermeyeceğiz. İP Aydın İl Başkanı’nın Kılıçdaroğlu’nun diliyle konuşması korku iklimi yaratılmasına sebebiyet vermektedir. Sayın Recep Taner’in bu üslubu, iktidara gelebilirlerse takınacakları tavrı açıkça göstermektedir. Kendilerine vatandaşa değil de PKK’nın siyasi taşeronuna, FETÖ’ye, Türkiye düşmanlarına karşı ses çıkarmalarını tavsiye ediyorum.

AK PARTİ OLARAK GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURMA GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ

20 yıllık AK Parti iktidarımızı toplumun tüm kesimlerini kucaklamaya borçluyuz. AK Parti’yi 20 yıldır iktidarda tutan ana öğe toplumun tüm kesimlerini bir arada tutarak kucaklamasıdır. Biz AK Parti olarak bize oy veren, vermeyen herkesin iktidarıyız. Bizler AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak milletimizle gönül köprüleri kurma gayreti içerisindeyiz. Sayın Recep Taner’in bu tehdit dilini, üslubunu doğru bulmuyorum.