Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Efeler Mimar Sinan Mahallesi'nde genç esnaflarla buluşarak kitap hediye etti. 

Gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında konuşan başkan Akosman, "Seçim dönemlerinde sıkça esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bir farkındalık yaparak bu zor zamanlarda yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik. Özellikle yok zamanlarda bir köşede birikimi ile esnaflık ve ticarete atılan genç arkadaşlarımıza moral olmak, onlarla dayanışma içinde neler yapabiliriz diyerek sohbetler ettik. Biz CHP gençlik olarak kendi yaşıtlarımızla tanışmak onların dertlerine ortak olarak çözüm yolunda ilerlemek istedik. Girdiğimiz her esnaf arkadaşımızın yanından memnun ayrıldık ve bu ziyaretlerimizi sıklaştıracağız” dedi. 

Genç esnafın hâlinden CHP'li  gençler anlar. 

İktidar partisinin yıllardır gençlerin ve esnafın halinden haberi olmadığını belirterek, "Pandemi sürecinde Aydın'da açılan yaralar Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Özlem Çerçioğlu'nun çalışmaları ve desteğiyle sarılmaya çalışılıyor. Esnafta, yurttaşta, gençlerde bunun farkında. İktidarı yönetemeyenler da hala bunun farkına varamadıysa sandıkta mutlaka varacaklardır. Bizler esnaf arkadaşlarımızla birlik olmaya ve dayanışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Haber Uğur ESER