Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin yaptığı basın açıklamasında;

''Durmuş saat bile günde iki kez doğruyu gösterir. Bugün havuz medyasının medarı iftiharı sabah gazetesini açtım, birde ne göreyim.

Milli mücadele kahramanlarımızdan Demirci Mehmet Efe’nin bizzat yaptırdığı camii şerifin içinde koyunlar otluyor. Evet, yanlış duymadınız AKP, Aydın Nazilli Dualar mahallesindeki Demirci Mehmet Efe’nin eşi Ayşe Demirci Efe adına yaptırdığı camiyi tam olarak ahıra çevirmiş.

Allah bu işte, ayağınıza böyle dolanır rezillikleriniz ben size cami cami Aydın’ı gezeceğim demiştim, sizin gerçek yüzünüzü cümle aleme göstereceğim demiştim. Kılavuzunuz bu beynamaz müptezelse burnunuz hijyen göremez demiştim. Bakın tam da dediğim gibi oldu. Şimdi bu tarihi camimizin restorasyonunu, bakımını yapacak mısınız yapmayacak mısınız söyleyin bakalım? Yüzünüz kızarmıyor değil mi hiç? Ne camilerimize ne de ecdadımıza, ecdat yadigârımıza zerre kadar saygınız yok aslında. İşiniz gücünüz takiyye, eyyamcılık. Utanmadan birde Aydın Tekstil’in içindeki caminin boyası güneşten solmuş dersiniz. Pırıl pırıl bir cami.

Ben buradan Dualar Mahallesi halkımızı Aydın Tekstil Camimizde cuma namazı kılmaya davet ediyorum.

AKP’nin rezilliklerine mahkûm değilsiniz sevgili hemşerilerim iktidarın değişeceği 8 ayı bekleyin sadece.'' ifadelerine yer verdi.