Birlik ve beraberlik içinde ortak hareket ederek birçok siyasi partiye örnek olacak çalışmalar sergileyen CHP’li Başkanlar, yine farklarını ortaya koyarak dün Salı Pazarı esnafını ziyaret etti.

Ziyarette CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman yer aldı.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, “birebir vatandaş ve esnafla sohbet ettikleri ve esnafın zor durumda olduğu vatandaşın ise alım gücünün olmadığını” söyledi.

CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, “Çiftçi çok dertli ama bu derdin dermanının Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının olduğunu” dile getirdi.

Gençlerle sürekli irtibat halinde olduklarını dile getiren CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç; “ Pazarda, sokakta, nerde olursa olsun gençlerin isyanı aynı. İşsizlik sorunu birçok yerde karşımıza çıkıyor. Üniversite bitirmiş ve hayallerini yarıda bırakmış birçok genç arkadaşımız var. Onların dertlerini sorunlarını dinleyerek rapor oluşturuyoruz. Bu düzenin değişmesi için Cumhuriyet Halk Partisi olarak söz veriyor ve söz alıyoruz” dedi.

CHP Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman; “Esnafın ve Vatandaşın durumu ortada. Fiyatlar yüksek alım gücü düşük. Gençler perişan durumda. İşte bu perişanlığın bitmesi için mücadele ederek sandıktan Cumhuriyet Halk Partisi’nin çıkması için dur durak bilmeden sahadayız” dedi.

Karşılarında CHP heyetini gören esnaf ve vatandaş ise “ tek kurtuluşumuz CHP “ diyerek isteklerini sıraladılar. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na da selam söyleyen pazarcı esnafı CHP heyetinin sık sık gezdiğini ve dertlerine bir nebze olsun ortak olmalarının kendilerini mutlu ettiğini söylediler.

Haber: Cemil Ağırbaşer