Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, Posta gazetesinde Alev Gürsoy Cimin imzasıyla yayınlanan röportajında, kızının sosyal medyaya koyduğu fotoğraflarla ilgili yaptığı açıklama Aydınlıları kızdırdı.

Coşkun Sabah, "Kızım Instagram’ına koymuş bikinili fotoğraflarını. Fotoğraflar elden ele dolaştı. Bu hoş bir şey mi? Ben Diyarbakırlıyım. Batılılara saygı duyuyorum. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun üstünde düşünmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı, Antepli bunun üstüne düşer” sözleriyle eleştirilerin hedefi oldu.

Coşkun Sabah Aydınlılara Ne Demek İstiyor?

Yaptığı imalı açıklamasıyla Egelilerin tepkisiyle karşı karşıya kalan Sabah, "Benim kızım da babası gibi saftiriğin teki. Instagram’ına koymuş bikinili fotoğraflarını. Haber siteleri de girmişler sayfasına tüm fotoğrafları yayınlamışlar. Burası Türkiye! Türkiye nüfusunun yüzde kaçı türbanlı biliyor musunuz? Kimse kimseyi yargılamasın. Gelenek, göreneklerim var benim. Ben bir kez Diyarbakırlıyım. Batılılara da saygı duyuyorum. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun üstünde düşünmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı, Antepli bunun üstüne düşer. İnsanlar gelenek görenekleriyle yaşarlar. Olur mu öyle şey? Bize ters bu. Siz normal buluyor musunuz bunu?” şeklinde konuştu.

Kimse kimseyi yargılamasın diyerek imalı yargılamada bulunan Sabah, “Kızım tabii ki bikini giyebilir. Plajda herkes giyiyor. Ama internet öyle mi? Sapık da, cani de girip bakıyor. Niye herkes kızımın fotosunu alıp da evinde, tuvaletinde elinde cep telefonu kızımın resmine baksın” talihsiz bir açıklamaya imza attı.

Haber: Berna Çağatay