Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü rutin olarak görev ve sorumluluk alanındaki tüm mahallelerde budama çalışmalarını sürdürüyor. ‘Efeler’in Yeşil Ekipleri’ olarak tanınan Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları, bu kapsamda Konuklu Mahallesi’nde ağaç budama işlerini gerçekleştirdi.

“Yıllardır alamadığımız hizmeti Başkan Atay sayesinde alıyoruz”

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin mahallelerinde gerçekleştirdiği ağaç budama çalışmalarını ziyaret eden Konuklu Mahalle Sakinleri, Efeler Belediyesi’nin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Çalışmaları yerinde ziyaret eden mahalle sakinleri, yıllardır alamadıkları hizmeti Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay sayesinde aldıklarını dile getirerek, Başkan Atay’a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Konuklu Mahalle Muhtarı Fethi Şahin ise, “Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Atay’a taleplerimizi ilettik ve belediye ekipleri taleplerimizle ilgili mahallemize gelerek incelemede bulundular. Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Atay’a çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Haber: Nazan Ağırbaşer