Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ile birlikte Pazar tezgahlarını ziyaret eden Saçıntı Organik Pazar ile ilgili övgü dolu sözler söyledi. Oldukça büyük ilgi gören sanatçı ikramları denedi, samimi ve sempatik tavırlarıyla büyük beğeni topladı. Ziyaretin ardından söyleşi gerçekleştiren sanatçı gazetecilerin sorularını cevaplayarak Organik Köy Pazarı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Pazarın gerçek bir organik Pazar olduğunu ifade eden Saçıntı gösterilen ilgi ve gerçekleştirilen bu proje için teşekkür etti. Günün sonunda sanatçı Müfit Can Saçıntı, müzisyen Ateş Arya, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Selatin Muhtarı Kerim Çetin ve Selatin Organik Köy Pazarında tezgah açan kadın üreticiler 800 yıllık anıt ağacın altında toplu hatıra fotoğraf çekimi gerçekleştirdiler.

“İtiraz ediyorum” oyununa büyük ilgi

Pazar ziyaretinin ardından Selatin’den ayrılan Saçıntı, akşam 19.30’da Germencik Belediyesi Konferans Salonunda “İtiraz Ediyorum!” adlı tek kişilik oyununu sahneledi. Pazarda olduğu gibi sahnelenen oyuna da çok sayıda vatandaş ilgi göstererek salonu doldurdu. Oldukça keyifli vakit geçiren misafirler, kahkaha dolu anlar yaşadı. Oyunun sonunda Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş Müfit Can Saçıntı ve ekibi ile salonu dolduran vatandaşlara teşekkür etti. Belediye Başkanı Öndeş, Saçıntı’ya İNYA markalı incir ve zeytinyağı hediye etti.

“Burası gerçek bir organik pazar”

Pazar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Saçıntı “Burası gerçek bir organik Pazar onu gördüm. Gerçekten aracısız üreticiden tüketiciye. Organik Pazar işlerini biraz aracılar yapıyor. Bilmiyorum buranın benzeri kaç tane var ama benim gördüklerim içinde üreticiden tüketiciye olmasından çok mutlu oldum. Bu pazarın 800 yıllık bir çınarın altında kurulması şahane bir fikir. Hem fikir sahiplerine hem de emek veren herkesi hem tebrik ederim hem bir vatandaş olarak teşekkür ederim. Böyle bir şey görmüş olduk ahir ömrümüzde.” dedi.

Fuat Öndeş “Germencik için unutulmaz bir gün oldu”

Ünlü oyuncu, senarist ve yönetmen Müfit Can Saçıntı’nın ziyareti ve tek kişilik tiyatro oyunu hakkında memnuniyetlerini dile getiren Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş teşekkür etti. Fuat Öndeş “Gündüz Selatin Organik Köy Pazarımızda ağırladığımız kıymetli senarist, yönetmen ve oyuncu Sn. Müfit Can Saçıntı akşam programı kapsamında misafirlerimize belediye konferans salonumuzda İtiraz Ediyorum adlı tek kişilik oyununu sahneledi. Keyifli ve güldürü dolu güzel bir oyun oldu. Kendisine ve ekibine bizlere yaşattıkları keyifli anlar için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Kıymetli Germencik halkımıza da katılımları için teşekkür ediyorum. Sizler mutluysanız, bizler de mutluyuz.