CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak'ın yerel basına yaptığı açıklamada AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile ilgili, "Katıldığımız cemiyette toplumumuza ve ülkemize kesinlikle yakışmayan bir saldırıyla karşı karşıya kaldık. Alevilere yönelik düzenlenen saldırıların bu kadar arttığı bir dönemde AKP Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, kendisine uzattığımız eli sıkmadı ve sözleriyle kalitesini ortaya serdi... Mezhep ayrımcılığı ile yapılan bir saldırıyla karşı karşıya kaldık... 'Alevi' diyerek aşağılamaya çalıştığı kişilerin Didimimizin büyük bir kesimini oluşturduğunu unutmuş olacak ki kalabalık bir cemiyet içerisinde bu hareketi gerçekleştirdi..." iddiasında bulunmuştu.

CHP'li Koçak'ın ortaya attığı bu ciddi iddiayla ilgili yapılan haberlerin ardından gece geç saatlerde ivedi bir açıklama yapan ve sert tepki gösteren AK Partili Subaşı, "Bu tür ayrılıkçı bir dil kullanan alçaktır, namussuzdur, şerefsizdir! Aynı şekilde bu iftirayı atanlar da buna çanak tutanlar da alçaktır, şerefsizdir!" dedi.

Sabah ilk işinin, 'Alçaklık' olarak nitelendirdiği kendisine yönelik bu iddiayı ortaya atanlarla hukuk adına hesaplaşmak için Dava açmak olacağını belirten

AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı'nın, Didim CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak 'ın elini neden sıkmadığını anlattığı açıklamasında şunları kaydetti:

Konuyla alakalı açıklamam aşağıdadır. Böylesine mesnetsiz bir iddiayı öne sürenlerle de halkı yanlış bilgilendirenlerle de hukuk önünde hesaplaşacağım.

“CHP ve avareleri yine bildiğimiz gibi!

Bana “mahalle yanıyor, sen saçını tarıyorsun…” gibi ahlaksız bir söylemde bulunan şahısla elimi kirletmemek adına tokalaşmadığım için böylesine alçak, böylesine mesnetsiz, haysiyetsiz bir iftirayla gelenleri Allah’a havale ediyorum. Bu tür ayrılıkçı bir dil kullanan alçaktır, namussuzdur, şerefsizdir! Aynı şekilde bu iftirayı atanlar da buna çanak tutanlar da alçaktır, şerefsizdir!

Bu yalanı atanlar da yalanında boğulsun!

Sabah ilk işim bu alçak iftirayı ortaya atan Nurettin’e ve onun satılık kalemşörüne dava açmak olacaktır!”