Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Barış Altıntaş’ın başkanlık ettiği, ASKİ, Fen İşleri ve AYBA’dan sorumlu bürokratlarının da yer aldığı toplantılarda, yapılan ve yapımı planlanan hizmetler konusunda muhtarlara bilgilendirme yapılırken, muhtarların da görüş, öneri ve talepleri alınıyor. 

İlki Nazilli ilçesinde gerçekleşen toplantıların ikincisi ise Efeler ilçesinde başladı. Covid-19 tedbirleri kapsamında 15’şerli gruplar halinde düzenlenen toplantılar ile ilçedeki tüm muhtarlarla yüz yüze görüşme gerçekleştiriliyor. Taleplerinin ilk ağızdan dinlendiği toplantılarda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuluyor.

Başkanvekili Altıntaş “Büyükşehir yatırımlarını katılımcı belediyecilik anlayışı ile şekillendiriyoruz”

Başkanvekili Barış Altıntaş muhtar toplantıların oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Bu toplantılar ile Büyükşehir Belediyesi olarak hem yapılan hem de yapımı planlanan hizmetlerimiz hakkında muhtarlarımızı bilgilendiriyoruz. Bir araya geldiğimiz muhtarlarımızla kapsamlı ve detaylı olarak görüş alışverişi de sağlamış oluyoruz. Yatırım planlarımızı katılımcı belediyecilik anlayışı ile muhtarlarımızdan aldığımız görüş ve öneriler ile şekillendiriyoruz” dedi.

Toplantıya katılan muhtarla da doğrudan bilgilendirme ve hızlı çözüm için geliştirilen toplantının düzenlenmesinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)