Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından her yıl düzenli olarak yürütülen çalışmalarda; kuruyarak tehlike arz eden, dalları kırılan ağaçların budama ve bakımları özenle gerçekleştiriliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarının bu kapsamda yoğun mesai harcadığı son adres Girne Mahallesi oldu. Girne Mahallesi 2233 Sokak’ta ağaç budama işlerine devam eden ekipler, mahalle sakinlerinin memnuniyetiyle karşılaştı.

Mahalleliden Başkan Atay’a Teşekkür

Girne Mahallesi 2233 Sokak’taki bir sitede yöneticilik yapan Çetin Ilgar, sokaktaki ağaçların bakımı için Efeler Belediyesi’ne talepte bulunduğunu belirterek, “Başkanımız Mehmet Fatih Atay’ın talimatıyla talebimiz çok kısa sürede gerçekleşti. Ağaçlarımızın bakımı belediye ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarına da kolaylıklar diliyoruz” dedi.

Girne Mahallesi sakinlerinden Nihal Güneş Koç da Efeler Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduğunu dile getirerek, “Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay’a çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız ve belediye çalışanlarına işlerinde kolaylıklar diliyoruz” diye konuştu.

Haber: Berna Çağatay