Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Günseli Özen başkanlığında ve TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve 10.Bölge Ege Temsilcisi Esen Türker moderatörlüğünde gerçekleştirilen TOBB Kadın Girişimciler Kurulu 10.Bölge İl Başkanları Toplantısı’nda, bugüne kadar gerçekleştirilen faaliyet çalışmaları konuşuldu. Toplantıya iştirak eden TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları geçmiş dönem çalışmalarını aktarırken, bölgesel işbirliğine dikkat çekerek yeni dönem faaliyetleri için fikir alışverişinde bulundu.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu 10.Bölge İl Başkanları ile yılın ilk toplantısını gerçekleştirdiklerini ve oldukça verimli bir toplantı olduğunu belirten TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve 10.Bölge Ege Temsilcisi Esen Türker, kadının çalışma hayatının her alanında olması gerektiğini ifade ederek her sektöre kadın elinin değmesinin önemine vurgu yaptı. Kadınları daha güçlü kılacak sürdürülebilir projeler için özveriyle çalışmaya devam edeceklerini belirten Türker, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Aydın Ticaret Borsası’na kadın girişimcilere verdiği değer ve desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Video konferans ile gerçekleştirilen toplantıya; TOBB Denizli KGK Başkanı Ebru Arslan, TOBB Kütahya KGK Başkan Yardımcısı Semra Tozaraydın, TOBB Manisa KGK Başkanı Huriye Yılmaz Uslu, TOBB Muğla KGK Başkanı Mehtap Çahan, TOBB Uşak KGK Başkanı Aysel Karaman ve bölge illerinin kurul üyeleri geniş katılım sağladı.

Haber: Nazan Ağırbaşer