AK Parti Aydın Gençlik Kolları İl Başkanlığı, Covid-19 pandemisi sebebiyle KYK yurtlarında karantinada kalan vatandaşlara moral oldu.

Yurtdışından gelen vatandaşlar, korona virüs sebebiyle tedbir amaçlı 14 gün karantinaya alınmaya devam ediyor. Aydın’ın Söke ilçesinde bulunan Meryem Yazıcıoğlu KYK Yurdunda kalan vatandaşları unutmayan AK Parti Aydın Gençlik Kolları, onlara moral olabilmek adına bir etkinlik gerçekleştirdi. AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları başkanlığında Söke İlçe Gençlik Kolları ile birlikte yurdun önünde gerçekleştirilen etkinlik İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Vatandaşlara, Türk Bayrağı ve incir ikram eden AK Gençler, yurdun önünde zeybek gösterisi yaptı.


“Moral olmak istedik”


Bu zor süreçte karantinadaki vatandaşlara moral olabilmek adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade eden AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir; “Söke İlçe Gençlik Kolları teşkilatımız ile birlikte, Söke İlçemizde bulunan Meryem Yazıcıoğlu KYK Yurdunda pandemi dolayısıyla karantina altında kalan vatandaşlarımıza moral niteliğinde düzenlemiş olduğumuz etkinliğimizle vatandaşlarımızın yüzünde bir parça tebessüm oluşmasına vesile olduk. İstiklal Marşı ile başlayan etkinliğimiz, Türk Bayrağı ve İncir dağıtımı yaptık, ayrıca zeybek gösterisi ve çeşitli müziklerle beraber karantina süresince yurtta bulunan vatandaşlara moral destek vermek istedik” dedi.

Haber: Uğur Eser