Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın Aydın’da gerçekleştirdiği Kartal Yuvası buluşmasında imza almak isteyen taraftarlar izdihama neden oldu.
Muğla, Aydın ve Denizli’de Kartal Yuvası açılışları gerçekleştiren Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Efeler Kartal Yuvası’nda taraftarıyla bir araya geldi. “En büyük başkan, bizim başkan” tezahüratlarıyla karşılanan Orman, kendisini görmek için Kartal Yuvası’na gelen taraftarlara imza dağıttı. Bir Galatasaraylının çiçek takdim ettiği Orman ile birlikte fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar izdihama nenden oldu. Etkinliğe katılanların hiçbirisi geri çevirmeyen Orman ile fotoğraf çektirmeyi başaran bayan taraftarlar sevinç gözyaşları döktü.



Engelli Erdem büyük heyecan yaşadı
Fikret Orman’ın gerçekleştirdiği taraftar buluşmasının en heyecanlı isimlerinden birisi 8 yaşındaki Ekrem Çiftçi İlkokulu öğrencisi Erdem Batur oldu. Sezonun 9. haftasında Beşiktaş Spor Kulübü’nün davetlisi olarak Vodofone Park’ta Başakşehir maçını tribünden izleyen engelli öğrenci, Başkan Orman’ı tekrar karşısında görünce büyük heyecan yaşadı.
Orman’ın yakından ilgilendiği Erdem Batur, Beşiktaş’ı ve Fikret Orman’ı çok sevdiğini söyledi. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olarak takımının tüm maçlarını izlediğini ifade eden Batur, Beşiktaş’ın bu sezon da şampiyon olacağını kaydetti.