Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri Efeler ve İncirliova’da uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik operasyonlar düzenlendi. Operasyonlar kapsamında Efeler’de, takibe alınan M.B.G. isimli şüphelinin Orta Mahalle’de bulunan ikametinde yapılan baskın sonucunda 45 adet LSD uyuşturucu madde ele geçirildi. M.B.G. isimli şüpheli Uyuşturucu Madde Ticareti kapsamında sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eş zamanlı baskın


Geçekleştirilen operasyon kapsamında İncirliova’da da M.K. ve E.K. isimli şüphelilerin iş yeri ve çiftlik arazilerinde eş zamanlı olarak baskın yapıldı. Yapılan aramalar neticesinde 2 bin 604,73 gram esrar maddesi ile 1 adet dijital hassas terazi ele geçirildi. M.K. ve E.K. isimli şüpheliler Uyuşturucu Madde Ticareti kapsamında adliyeye sevk edildi. M.K isimli şüpheli hakkında Adli Kontrol Kararı verilerek serbest kalırken diğer şüpheli E.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonlar sonrasında Aydın İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

Haber: Uğur Eser