Futbol Halı Saha Turnuvası Organizatörü Volkan Demirci’nin düzenlediği ve Aydın’da ilk olacak olan Halı Saha Futbol Ligi başlıyor. Turnuvaya büyük ilgi gösteren Aydınlı sporseverlerin arasından seçilen 18 takım kıyasıya mücadele edecek.

Aydın'da ilk defa düzenlenecek olan lig usulü halı saha turnuvası, 18 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek. Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Futbol Halı Sahası’nın ev sahipliği yapacağı Volkan Demirci Pro Lig 3 ay sürecek. 283 maç oynanması planlanan ligi ilk dört sırada bitiren takımlar süper final grubuna yükselecek. Final grubu sıralamasına göre dört takım kupa ve madalyalar ile ödüllendirilecek.

“Güzel bir lig geçirmeyi amaçlıyoruz”


Gerçekleştirilecek olan ligle Aydın’da bir ilke imza atacaklarını ifade eden organizatör Volkan Demirci; “Aydın’da daha önce böyle bir lig düzenlenmedi. İlk kez böyle bir ligi düzenleyecek olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Ligimize katılmak için 55 takım başvurdu. Biz bu takımlar arasında 18 takım seçtik ve ligimizi oluşturduk. Herkesin zevk alacağı bir lig olacak. Ligimiz güzel ve Aydın’da ses getireceğine inanıyorum. Elimizden geldiğince güzel bir lig gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Hedefimiz Aydın, İzmir ve Denizli arasında daha kapsamlı bir halı saha ligi hazırlamak. Sakatsız, tartışmasız ve kavgasız bir lig olmasını diliyorum” dedi.


Lige Katılan Takımlar


Volkan Demirci Pro Lig’e katılan takımların kura çekimleri ise 30 Kasım Cumartesi günü yapılacak. Turnuvaya katılacak takımlar, Akın Playstation, Atmaca, Aydın Basın, Spor Dokuz, Aytekin Isı, Barış Pınarı, Eczacılar, FC Vizyon, Gökbörü FC, Kardeşköy, Last Point, Lejyonerler, Maliyespor, Menderes, Neşetiye, Radyoloji, Zir-Vet FK ve Bizim Market oldu.

Haber: Uğur Eser