Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Gençlik Kolları, “Bu binada gençlik var” sloganıyla başlattığı kampanyasına hız kesmeden devam ediyor.

CHP Efeler Gençlik Kolları, Korona virüs önlemleri kapsamında 65 yaş üstü kişilerin sokağa çıkmasının yasaklanmasının ardından başlattıkları kampanya ile yardımlarına devam ediyor. Sokağa çıkamayan vatandaşların talep ve ihtiyaçları doğrultusunda onlara yardım eli uzatan CHP’li gençler, sergiledikleri örnek davranışla taktir topluyor.

“Biz yardımlaşmayı büyüklerimizden öğrendik”


Korona virüsünün tüm dünyada tamir edilmesi zor yaralar açmaya devam ettiğine dikkat çeken CHP Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman; “Korona virüs salgını ülke olarak bizim de zorlu bir döneme girmemize sebep oldu. Anadolu insanı zor zamanda bir olmayı, birlik olmayı iyi bilir. Bizler CHP'li gençler olarak büyüklerimizden yardımlaşmayı ve zor zamanlarda birlikte olmayı öğrendik. Bugün yaptığımız işte tam olarak bu, ihtiyacı olan büyüklerimizle birlikte olarak onların yanlarında olmak” dedi.

Aydın'da yaşayan tüm gençlere de çağrıda bulunan Akosman; “Tüm genç arkadaşlarıma olabildiğince evde kalmalarını öneriyorum. İllaki dışarı çıkacaksanız gerekli tedbirleri alarak korona ile mücadeleye destek olmak için çıkın” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Eser