Halı saha turnuvalarının daimi ekiplerinden Aydın Basın, 23 Aralık Pazartesi günü saat 23:00’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Gençlik Kolları ile karşı karşıya gelecek.

Aydın’ın Efeler İlçesi, Pamuk Halı Saha’da oynanacak karşılaşma öncesi tüm dikkatler bu maça çevrilmiş durumda. Kıyasıya bir mücadelenin beklendiği karşılaşmada dostluk rüzgarlarının esmesi bekleniyor. Sporseverlerin müsabakaya yoğun ilgi göstereceği gelen bilgiler arasında.

Karşılaşmanın hakemi ‘Mersin’


İki etkili takımın karşılaşacağı zorlu müsabakada düdük, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’de olacak. 1994-2012 yılları arasında profesyonel liglerde hakemlik yapan Polat Bora Mersin, Türkiye’nin dört bir yanında başarılı müsabakalar yöneterek futbolseverlerin takdirini toplamıştı.

Aydın Basın favori çıkacak


Uzun yıllardır halı saha turnuvalarında boy gösteren Aydın Basın ekibi, başarılı grafiğini devam ettirerek galibiyetlerine bir yenisini daha eklemek istiyor. Karşılaşmaya büyük bir ciddiyetle yaklaştıklarını belirten Aydın Basın oyuncuları, tek hedeflerinin sahadan galibiyetle ayrılmak olduğunu dile getirdi. Aydın Basın, Pazartesi oynanacak karşılaşma için son hazırlıklarını tamamlamak üzere. Diz sakatlığı bulunan Adem Şenol’un durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenilirken Aydın Basın ekibinin karşılaşmaya Onur Durmuş, Ferdi Uzun, Ramazan Aydemir, Mehmet Sarıkaya, Arif Kunur, Mehmet Kavas, İnan Gül ve Hüseyin Barış Özsoy 8’i ile çıkması bekleniyor.

Haber: Fatih Baştürk Dal