Son 2 sezondur Göztepe formasını terleten ve gösterdiği performansla U19 Milli Takımı’na seçilen Efe Binici’yi İtalyan takımları takibe aldı.

Futbol hayatına Koçarlı Belediyespor’da başlayan Efe Binici, kariyer basamaklarını tırmanmaya devam ediyor. Son 2 sezonunu Göztepe’de geçiren genç oyuncu devre arasında A takıma kadar yükselmişti. Başarılı futboluyla kendisini takip eden futbolseverleri mest eden Binici, yeni takipçiler edindi.

Binici için Milan ve Sassuolo devrede


İtalya’da yayın yapan calciomercato.ti haber sitesinin haberine göre Milan ve Sassuolo, Efe Binici’yi radarına aldı. Haberin devamında adından ‘sihirbaz’ olarak bahsettikleri Efe Binici’nin, oyun tarzı itibariyle şu an Milan forması giyen Milli Oyuncu Hakan Çalhanoğlu’na benzediğine yer verildi. Haberde bahsedilen bir diğer oyuncu olan Antalyaspor forması giyen Cengiz Demir’i de Juventus’un takibe aldığı belirtildi. Yazıda, İtalya 1. Ligi Seria A’ya gelecek yeni Türk yetenekler olarak bahsedilirken, 3 kulübün de gelecek günlerde olası transfer ile ilgili masaya oturacakları iddia edildi.

Haber: Fatih Baştürk Dal