Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde haşere üremesini engellemek adına çalışmalarını hızlandırdı. Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri haşerelere geçit vermiyor. Ülkemizde sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde durdurak bilmeyerek çalışan Efeler Belediye personelleri, haşere üremesini engellemek adına 1., 2., 3. Sanayilerde fare ve hamam böceği ilaçlaması; Işıklı, Kuyulu, Kardeşköy ve Kızılcaköy Mahallelerinde ise karasinek larva ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirdi.

Ülkemizde ve dünyada etkili olan Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla da gecesini gündüze katarak mücadele eden Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında yaşamı olumsuz etkileyen haşerelere karşı gerekli önlemlerin alınması konusunda vites arttırdı.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın talimatlarıyla Efeler ilçesinin her mahallesine titizlikle dokunan personeller Efeler’e ve Efelerli vatandaşlara hizmette sınır tanımıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle zorlu geçen günlerde hizmetlerini aksatmayarak çalışan Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay ve Belediye personelleri vatandaşların takdirini kazanıyor.

Haber Merkezi