Aydın Valiliği, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle oluşturulacak olan “Genç Ofis” protokolü Valilik makamında gerçekleşen törenle imzalandı.

Protokol için gerçekleşen toplantıya Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş ve Gençlik Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu katıldı. Ortaöğretim ve Yükseköğretim kurumlarında öğrenim gören gençlerin eğitsel, sosyal, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi; bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesi için yapılan işbirliği projesi Aydın Valiliği’nde resmiyete döküldü. Gençlerin yükseköğrenimleri sürecinde almış oldukları eğitimle birlikte kapasite gelişimlerine katkı sağlanması yönünde iş birliğinin arttırılması ve desteklenmesi amacıyla oluşturulan proje kapsamında ortaöğretim okullarından Emel Uşaklı Anadolu Lisesi içerisine “Genç Ofis” kurulması kararlaştırıldı.
Protokolde bulunan Gençlik Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Genç Ofis’in hali hazırda faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti. Bir sonraki Genç Ofis’in Zübeyde Hanım İlkokulu’nda faaliyete geçeceği öğrenildi.

Haber: Fatih Baştürk Dal