Süper Amatör Lig A Grubu’nda 5. Hafta programı hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Haftanın en flaş sonucuna Kuşadasıpor imza attı. Koçarlı Belediyespor’a konuk olan Kuşadasıspor rakibine tam 7 gol attı. Karşılaşmayı 1-7 kazanan Kuşadasıspor puanını 9’a çıkararak lider Didimspor’un ardında 2’nci sıraya yerleşti. Koçarlı Belediyespor ise 2 puanla 8’inci sırada kaldı.
Yenilgisiz iki ekibin karşılaştığı maçta gülen taraf Didimspor oldu. Tüm gözleri üzerine çeken karşılaşmada Didimspor, en yakın rakibi İncirliova Belediyespor’u deplasmanda 1-4 yendi. Bu sonucun ardından İncirliova Belediyespor gruptaki ilk mağlubiyetini almış oldu. Didimspor 5’te 5 yaparak 15 puana yükseldi ve namağlup liderliğini sürdürdü.

Gol düellosunda kazanan çıkmadı


Didim Belediyespor ve Kuşadası Trabzon Gençlikspor sporseverlere tam bir futbol şöleni sundu. Didim Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada hakem 8 kez santrayı gösterdi. 4-4 biten müsabakada kazanan çıkmadı. Gollü beraberliğin ardından ev sahibi ekip puanını 8’e yükseltirken Kuşadası Trabzon Gençlikspor 2 puana ulaştı.
Grubun son maçında Koçarlı Menderesspor, Davutlar Belediyespor’a konuk olduğu karşılaşmadan 0-1’lik galibiyetle ayrılarak Koçarlı’ya 3 puanla döndü.
SAL A Grubu 5. Haftada toplu sonuçlar şu şekilde;
İncirliova Belediyespor 1-4 Didimspor
Koçarlı Belediyespor 1-7 Kuşadasıspor
Didim Belediyespor 4-4 Kuşadası Trabzon Gençlikspor
Davutlar Belediyespor 0-1 Koçarlı Belediyespor

Haber: Fatih Baştürk Dal