Kuşadası 50. Yıl caddesinde bulunan firma Ege Et’e benzerliği ile vatandaşlar tarafından tepki toplamaya devam ediyor.

Vatandaşların ekonomik ve kaliteli et tüketebilmeleri için Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ege Et’e vatandaşların ilgisi artmaya devam ediyor. Aydın genelinde 16 şubesi ve 110 personeli ile hizmet veren Ege Et’in benzerleri ile başı dertte.
Kuşadası 50. Yıl caddesi üzerinde bulunan ve vatandaşların yoğun ilgisinden faydalanmak isteyen bir firma, kurdukları EGEm Et ile vatandaşlardan tepki topluyor. Benzerliği ile ilk bakışta Ege Et zannedilen firma vatandaşlar tarafından “Halkı kandırmaya yönelik bir çalışma” olarak nitelendiriliyor.


“Halkı kandırmaya hakkınız yok”


İsim ve dış görünüşü ile Ege Et’e benzetilmeye çalışıldığı belli olan firmadan alışveriş yapan vatandaşların son günlerde sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar dikkat çekmeye başladı. Halkı kandırmaya yönelik hareket ettiklerini paylaşımlarında vurgulayan vatandaşlar, “Arkadaşlar, bu mekan Kuşadası 50. Yıl caddesindedir. Şekilde görüldüğü gibi dana kıymaymış güya. Sırf yağ verdin kardeşim diyorum ‘bize gelen bu’ diyor. Bende almam dedim ‘almayacaksan niye makineye eti vurdurdun’ diyor. Densiz, alıp sırtı dönük bir şekilde makineye atıyorsun, yağlı yağlı yutturacaksın. Bu halkı kandırmaya hakkınız yok. İnsan olun, adam gibi iş yapın, hakkınızı alın. Bu arada Ege Et firmasıyla alakası yokmuş. Burası da EGEm’miş. ‘m’ küçük koymuş sahtekar” ifadelerine yer verildi.

Haber: Uğur Eser