Kurban Bayramı öncesi Kızılay Aydın İl Başkanı Mesut Mezkit ve yönetimi Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti. Vali Aksoy, kurbanını Kızılay’a bağışlayarak, Aydınlı hayırseverlerin de kurbanlarını Kızılay Aydın İl Başkanlığına bağışlamaları çağrısında bulundu. Ziyarette Vali Aksoy’a Aydın Kızılay Faaliyetleri hakkında detaylı bilgi veren Kızılay Aydın İl Başkanı Mesut Mezkit, 2020 yılı Kurban bağışı faaliyetleri çerçevesinde Vali Aksoy’dan kurban bağışı talebinde bulundu. 

“Kurban vekaletimi verdim”

Türk Kızılay Aydın İl Başkanlığı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aksoy; “Devletimizi temsilen Aydın Valisi olarak Türk Kızılayı’nın Onursal başkanıyız. Dolayısıyla göz bebeğimiz gibi korumamız ve kollamamız gereken bir kuruluş olan Türk Kızılay Aydın İl Başkanlığı’nın her daim yanında olacağız. Destekleyeceğiz. Aydınlıların da aynı hassasiyeti gösterdiklerini öğrendim ve göstereceklerine inancım tamdır.  Bu vesile ile bu yıl da kurbanımı Aydın Türk Kızılay İl Başkanlığı aracılığıyla ile Kızılay’a vekaletimi vererek bağışladım. Dolayısıyla bütün Aydınlı hayırseverlerin de kurbanlarını Türk Kızılay’ına bağışlamaya davet ediyorum” dedi.

Vali Aksoy’un makamında gerçekleştirilen ziyarete Türk Kızılay Aydın İl Başkanı Mesut Mezkit’in yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Ahmet Ünlü ve Ahmet Resul Tübcil, Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Şahin Mezkit ve Aydın Kızılay Şube Müdürü Erdal Akıl ile Genç Kızılay Gönüllüsü Hava Nur Yıldız katıldı. 

Haber: Uğur Eser