Aydın derbisinde Sökespor karşısına çıkarak 3 puanı tek golle hanesine yazdıran Yıldızspor 17. Haftada Bornova Yeşilovaspor deplasmanına çıkacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta zirve yarışını sürdüren Yıldızspor, 17. Hafta maçı için Bornova Yeşilovaspor’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta Aydın derbisi için Sökespor ile karşılaşan Mavi Beyazlılar, Çağlar Yıldızer’in penaltıdan attığı golle müsabakadan 1-0 galip ayrılmıştı. Derbiden çıkardığı 3 puanla moral depolayan Aydın ekibi, Bornova Yeşilovaspor maçında da 3 puan hesapları yapıyor. İkinci yarıda çıktığı 3 maçta 2 galibiyet bulan Yıldızspor, galibiyet hanesine bir yenisini daha eklemek istiyor.
Eksik bulunmuyor

Topladığı 32 puanla 4. sırada konumlanan Yıldızspor’da, kritik maç öncesi sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Yıldızspor’u sahasında misafir edecek olan Bornova Yeşilovaspor ise 6. sırayı 24 puanla koruyor. 9 Şubat Pazar günü Yusuf Tırpancı Bornova Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14:00’da başlayacak. Müsabakayı İstanbul bölgesinden Muhammet Metin Kankaş yönetirken yardımcılıklarını Figen Eleman ve İlyas Samet Yelen yapacak.

Haber: Fatih Baştürk Dal