Milli Piyango, Kazı Kazan gibi şans oyunlarına ilgi duyan ve büyük ikramiye umuduyla oynayanların sayısı her geçen gün artarken Aydın’ın Efeler ilçesinde şans oyunları bayiliği yapan Mehmet Kalaycı, bir haftada ikinci 10 bin TL’yi kazandırdı. Kısa sürede çok sayıda ikramiye dağıtan bayi, Aydın’ın şanslı bayisi olarak anılmaya başlanırken, bayi sahibi Mehmet Kalaycı da  “İstanbul’un Nimet ablası varsa Aydın’ın da Mehmet abisi var” şeklinde anılmaya başlandı.

“Aydın’ın Mehmet abisi”

Bayiden çıkan ikramiyeleri duyunca kendisinin de şansını denemek istediğini ifade eden ismini vermek istemeyen ikramiye sahibi; “Uzun zamandır bu bayi ile ilgili duyumlar alıyordum. Ben de şansımı denemek için geldim ve 10 bin TL’lik ödülü kazandım. Gerçekten de şanslı bayilerden. İstanbul’un meşhur Nimet ablası varsa, Aydın’ın da Mehmet abisi var” dedi.

“İkramiyelerimiz dağıtmaya devam edeceğiz”

Şans oyunları bayiliğine yeni başlamasına rağmen birçok kez yüksek miktarda ikramiye dağıttıklarını ifade eden bayi işletmecisi Mehmet Kalaycı; “Hayat şartlarının zorlaşması, geçim sıkıntısı, işsizlik ve pahalılığının arttığı dönemlerde insanlar kurtuluşu şans oyunlarında arıyor. Kazı kazandan birçok defa büyük ikramiye kazandırdık. Hemen her gün bin TL’lik ikramiyelerden kazanan vatandaşlarımız oluyor. İkramiyelerin bayimizden çıkması bizleri de mutlu ediyor tabiki. Geçen hafta 10 bin TL’lik ikramiyemizi vermiştik, şimdi ise ikinci 10 bin TL’lik ikramiyemizi verdik. Kazanan vatandaşımıza da hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah, ikramiyelerimizin de gerisi gelecektir” dedi.

Haber: Uğur Eser