İlk olarak Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile bir araya gelen CHP Parti Meclisi üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’a Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay da eşlik etti. İbramaki Sanat Galerisi’ndeki kriz masasında Belediye Başkanı Ömer Günel ile bir araya gelen Tezcan ve Atabay, burada Kuşadası’ndaki son durum ve belediyenin yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Aydın milletvekillerinden Kuşadası’na tam destek

Bülent Tezcan daha sonra beraberindeki Ömer Günel ve Ahmet Deniz Atabay ile birlikte Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel’i ziyaret etti. Kaymakamlık ziyareti esnasında Tezcan ve Atabay’a AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim de eşlik etti.

CHP’li Tezcan ve Atabay’dan vatandaşa moral ziyareti

CHP’li Bülent Tezcan ve Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, daha sonra beraberlerindeki Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile birlikte Kaymakamlıktan ayrıldı, ardından geceyi dışarıda geçirmeye hazırlanan vatandaşları ziyaret etti. Sık sık artçı depremlerle sarsılmaya devam eden Kuşadası’nda depremden etkilenen vatandaşlara moral destek veren CHP Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek eşlik etti. İkiçeşmelik Mahallesindeki parklarda belediye tarafından kurulan çadırlarda kalan vatandaşlarla görüşen Bülent Tezcan ve Ahmet Deniz Atabay, Kuşadalılara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden CHP heyeti daha sonra ilçeden ayrıldı.

AK Partili Milletvekilleri: “Stadyumda 50 çadır kuruldu”

Öte yandan Ak Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim de Kaymakamlık ziyaretinde devletin tüm imkanlarıyla Kuşadası’nın ve Kuşadası halkının yanında olduğunu söylediler. Bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından çadır kurulması için talimat verildiğini kaydeden Ak Partili Milletvekilleri, AFAD’ın Özer Türk Stadyumunda 50 çadır kurduğunu ve geceyi sokakta geçirecek vatandaşların bu çadırlarda kalabileceği bilgisini verdi.

Başkan Günel’den teşekkür mesajı

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kaymakam Saadettin Yücel’in makam odasında çekilen ziyaret fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Başkan Ömer Günel, kendisi ve Kuşadası Kaymakamı Saadettin Yücel ile birlikte CHP’li Bülent Tezcan ve Deniz Atabay, Ak Partili Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim’in yer aldığı fotoğrafın altına, “Zor günümüzde bizi yalnız bırakmayanlara teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Melike Korkmaz