Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Öğretmenler günü dolayısıyla kutlama mesajı paylaştı.

İl Başkanı Alıcık, ülkenin en önemli değerlerinin öğretmenler sayesinde aktarıldığını belirterek, “Öğretmenlerimiz, doğrunun ve doğruluğun refakatçileridir. Milli birlik ve kardeşliğimizin taşıyıcı sütunları öğretmenlerimizdir. Karanlığı yaran, cehaleti yenen duruşun adıdır öğretmenlerimiz. Sorgulayan, sorumluluk alan, birlikte yaşamanın asgari şartlarını benimsemiş, çağın yönelimlerini ve eğilimlerini berrak bir zihinle kavrayan, eleştirisel bir bakış açısına sahip ve analitik düşünme yeteneğine kavuşmuş nesiller tartışmasız öğretmenlerimizin eseri olacaktır.

Büyük Türk Atatürk'ümüzün hedeflerine doğru;  milli şuur ile donanmış, Türk Milliyetçiliği disiplininde eğitim sistemi ile yetişecek, bir elinde ilim diğer elinde ahlak ve erdem olan, endüstri 4.0 ve yapay zekâ çağı gerçekleri hedefinde, eli, gözü, dikkati, muhakemeyi eğiten; duyguları geliştiren, iradeyi güçlendiren, girişimciliği teşvik eden, azim ve dayanıklılığı kuvvetlendiren,  Türk Gençliği için büyük bir özveri ile çalıştıklarını biliyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

“Fedakâr Öğretmenlerimize Şükranlarımı Sunuyorum”

Başkan Alıcık, salgın sürecinde fedakârca öğrencilere ulaşmak için gayret gösteren öğretmenlere teşekkürlerini sundu. Ayrıca görev başında hayatını kaybeden öğretmenleri da unutmayan Alıcık, “Koronavirüs salgını sürecinde; okullarında, evlerinde öğrencilerimizin eğitimi için büyük gayret sarfeden, salgınla mücadelede verilen bütün görevleri yapan öğretmen arkadaşlarımızı şükranlarımı sunuyorum. Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu ve Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüze, şehit olan, vefat eden öğretmenlerimize Cenab-ı Allah’tan ( cc ) rahmet, emekli öğretmenlerimize sağlıklı ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Alıcık, “Görevlerini sürdüren öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Milli ve manevi kıymet hükümlerinin elçisi ve tebliğ edeni, öğretmen arkadaşlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Berna Çağatay