Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve Yönetim Kurulu üyeleri, Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette gündem atanamayan öğretmenler ve geçtiğimiz günlerde öğrencisi tarafından tehdit edilen İmam-hatip lisesi öğretmeni oldu. 

Hiç bir güçlük karşısında yılmayan, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı baş eğmeyen öğretmenlerin her zaman yanlarında olduklarını ve olacaklarını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır, " Dün olduğu gibi bugün de öğretmenlerimizin yanındayız. Kindar bir nesil yetiştirmeye çalışanların da örgütümüzle birlikte her zaman karşısında olacağız." dedi.

Daha sonra söz alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman ise, "Sendika Başkanımız Şaban Özdemir Eğitim Fakültesi'nde okuyan arkadaşlarımızla bir araya gelmek istediğini söyledi. Bizler de kısa zamanda başkanımızın bu isteğini yerine getirerek tekrar bir toplantı organize edeceğiz. Birleşerek mücadele etmekten başkaca bir çıkış yolumuz olmadığını düşünüyoruz." şeklinde konuştu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Örgütünün gerçekleştirdiği nazik ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Eğitim İş Sendika Başkanı Şaban Özdemir ise, " Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır'a ve beraberindeki heyete teşekkür ediyoruz. Böyle zamanlarda gerçekleştirilen ziyaretler bizleri onore ediyor, mücadelemize güç katıyor." ifadelerini kullandı. 

Haber: Uğur ESER