Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. Dönümünü nedeniyle AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz, anma mesajı paylaştı.

Metin Yavuz, “Bu topraklar üzerinde bin yıllık şanlı mazisi, 600 yıllık bir cihan devletinin mirası ve medeniyet tasavvuru üzerinde yükselen genç Cumhuriyetimizi, Gazi Mustafa Kemal veciz bir şekilde ifade ettiği “Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” sözleriyle bizlere emanet etmiştir.Gazi Mustafa Kemal’in “En büyük eserim” dediği ve gelecek nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni, ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla daha ileriye taşımak, daha güçlü, daha müreffeh bir ülke haline getirmek için mücadele ediyoruz.

Aziz Milletimiz hiçbir zaman Mustafa Kemal Atatürk’ü, ilkelerini, aziz hatırasını unutmamıştır ve unutmayacaktır. Bağımsızlık Savaşımızın önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu ATATÜRK, sonsuza kadar aziz Milletimizin gönlünde yaşayacaktır.Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete irtihalinin 82. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu, milletimize ve ordumuza önderlik ederek yürüttüğü istiklal mücadelesiyle, Türk Milletini aydınlık günlere kavuşturan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Haber: Uğur Eser