AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Türkiye’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. Yıl dönümü dolayısıyla mesaj paylaştı.

Mustafa Savaş paylaştığı mesajında, “Vefatının 82’inci yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hürmetle, minnetle ve rahmetle anıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, istiklal mücadelemize önderlik etmiş; feraseti, azim ve kararlılığıyla milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirerek milli mücadele kahramanlarımızla birlikte dünya tarihinde eşine az rastlanan, destansı bir zafere imza atmıştır. Aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 1919’da başlayan milli mücadelemizde büyük fedakârlıklarla, cansiperane bir şekilde vatan topraklarımıza sahip çıkmış; bu büyük zaferimizi 1923’te Cumhuriyeti kurarak taçlandırmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve kahraman ecdadımızın tarihe bıraktığı unutulmaz iz bugün de yolumuzu aydınlatmaktadır.

Vefatının 82. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız için fedakârca mücadele eden kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Eser