Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, mülkiyeti Koçarlı Belediyesi’ne ait iş yerlerinden kira ödemelerinin kapalı oldukları süre boyunca alınmayacağını ve ‘Katı Atık’ ücret tarifesinde zam yapılmayarak, 2020 yılı tarife ücretlerinin geçerli olacağını ifade etti.

ESNAFA BÜYÜK DESTEK

Alınan tedbirler Kapsamında kapanan ve faaliyet göstermeyen Belediye mülkiyeti olan iş yerlerinden kira alınmayacağını duyuran Kaplan, “Ülkece zor bir süreçten geçiyoruz. Koçarlı Belediyesi olarak pandemi süresince tüm ekibiyle sahada gece gündüz çalışıyoruz. Bu süreçte esnafımızı rahatlatmak ve ekonomik anlamda destek olmak için Daha öncede yaptığımız gibi kapalı işyerlerimizden kira almayacağız. Bu süreçte esnafımız ve vatandaşlarımızla omuz omuzayız bu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.

VATANDAŞA KATI ATIK MÜJDESİ

Başkan Kaplan, yaptığı açıklamada ayrıca "Belediyemiz tarafından alınan Katı Atık ücretlerinde bu sene zam yok. Aralık ayı olağan Meclis toplantımızda Meclis üyelerimize önerimizi sunduk ve Alınan karar doğrultusunda 2021 yılında zam yapılmayacak” dedi.

Haber: Nazan Ağırbaşer