Aydınlı gençler, Aydın’ın ilk mobil fotoğrafçılık atölyesinde bir araya geldi. CHP Efeler Gençlik Kolları koordinesinde gerçekleştirilen atölye, tanıtım ve tanışma toplantısı ile başladı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda bir araya gelen Aydınlı gençler, atölyenin açılışından duydukları memnuniyeti dile getirerek CHP Efeler Gençlik Kolları’na da teşekkür etti. Atölye çalışmalarının bilgi ve keyif dolu anlara aracı olacağını belirten CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman da, katılımcılara teşekkür ederek, Aydınlı gençler için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

“Haftada bir gün olacak”

Atölyenin pandemi kurallarına göre haftada bir gün yapılacağını söyleyen Akosman; “Her hafta gerçekleştireceğimiz atölyemize birbirinden değerli fotoğrafçılar katılacak ve fotoğrafçılık alanında profesyonel çalışmalar yapan dostlarımız atölyeye katılarak bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşacaklar. Atölyemiz 1 ay boyunca haftada bir gün olarak devam edecek. İlk hafta tanışma, kaynaşma ve teorik bilgilerle tamamlandı. Geriye kalan 3 hafta da ise katılımcıların tarihle buluşmasına ve Aydın'ın kültürel miraslarını fotoğraflamalarına imkân sağlayacağız” dedi.

Mobil Fotoğrafçılık Atölyesi'nin açılış toplantısına CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman’ın yanı sıra CHP Efeler İlçe Sekreteri Halil Gezer, CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz ve CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ile CHP’li gençler de katıldı.

Haber: Uğur Eser