Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce temin edilen av malzemeleri, Balıkçılar Meydanı’nda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Bülent Tezcan’ın da katıldığı bir tören ile balıkçı esnafına teslim edildi.

Koronavirüs ile mücadele sürecinde aldığı tedbirler ve sunduğu hizmetlerle her kesimden takdir toplayan Kuşadası Belediyesi, balıkçı esnafına verdiği av malzemesi desteği sözünü tuttu. Bu kapsamda Belediye Meclisi’nde alınan karar doğrultusunda, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce balıkçı esnafına dağıtılmak üzere barbun ağları, paragot sepetleri ve voli ağları temin edildi. Temin edilen av malzemelerinin balıkçı esnafına dağıtılması için Balıkçılar Meydanı’nda bir tören düzenlendi. Törene; CHP Aydın Milletvekili ve PM Üyesi Bülent Tezcan, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Törende balıkçı esnafı malzemelerini Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ın elinden aldı. Malzemelerine kavuşan balıkçılar Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti.

“Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini gösteriyoruz"

Törende konuşan CHP Aydın Milletvekili ve PM Üyesi Bülent Tezcan, “Balıkçılar Meydanı’na gelene kadar Sağlık Caddesi, Barbaros Hayrettin Paşa Bulvarı ve Kahramanlar Caddesi’nde yapılan yenileme çalışmalarını gördük. Gerek esnaf gerekse de vatandaşlar Belediye Başkanımız Ömer Günel’in hizmetlerinden çok memnun. Malzeme dağıtımına katılarak Kuşadası Belediyesi’nin esnafa el uzatan önemli projelerinden birinde daha yer almaktan çok mutlu oldum. Kuşadası’nda her kesime sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini gösteriyoruz. Malzemelerini sağlıklı, güzel günlerde kullanmalarını diliyorum” dedi.

“Destek vermeye devam edeceğiz”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise, “Öncelikle CHP Aydın Milletvekili ve PM Üyesi Bülent Tezcan’a Kuşadası’na yaptığı ziyaretten ötürü teşekkür ediyorum. Pandemi, diğer turizm kentleri gibi Kuşadası’nı da olumsuz etkiledi. Biz bu süreçte hem hemşehrilerimize hem de esnafımıza gereken her türlü desteği verdik. Turistik çarşılarımızı da turizm sezonuna hazırlamaya devam ediyoruz. Sezon açıldığında Kuşadası’nın yenilenen yüzüyle turizmden daha büyük pay alacağını düşünüyorum. Bugün de balıkçı esnafımıza 1 yıl boyunca kullanabileceği malzeme desteğinde bulunarak bir sözümüzü daha yerine getirdik. Bunun için çok mutluyuz. Esnafımıza yetki ve imkanlarımız dahilinde elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber: Nazan Ağırbaşer