CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Kuşadası’nda ilk olarak CHP Kuşadası İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek parti üyeleriyle bir araya geldi. CHP’li Milletvekili Yıldız’a Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve Belediye Meclis Üyesi Emre Fazlılar eşlik etti. Vekil Yıldız, parti binasında üyelere yönelik yaptığı konuşmadan sonra TÜRSAB Aydın Bölgesel Temsil Kurulu Başkanı Eda Yurtcan ve Başkan Yardımcısı Deniz Köse ile buluşup turizm sektörünün sorunlarını masaya yatırdı.

“Sizlerle Gurur Duyuyoruz”

Kuşadası ilçe örgütünün belediye ile birçok önemli işe imza attığını belirten Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, “Kuşadası’ndaki partililerimizle her zaman gurur duyduk. Çalışmalarınızla çoğu zaman Türkiye’ye örnek oldunuz. Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel’e ayrıca teşekkür etmek isterim. Ülke olarak içerisinden geçtiğimiz bu zor günlerde tüm kadrosuyla birlikte çok güzel işleryaptı. Kuşadası’ndaki bu uyumu tüm ülkemizde yakalayıp iktidara yürüyeceğiz” dedi.

“CHP’yi İktidara Taşıyacağız”

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ise Milletvekili Yıldız’ın ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek “Bizim öncelikli hedefimiz birlik ve beraberliğimizi korumak. Bu beraberlik sayesinde kentimize hak ettiği değeri kazandırıyoruz. Ülke genelinde de bu uyumun sağlanacağından eminim. Önümüzdeki ilk genel seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağız” diye konuştu.

Acentaların Sorunları Masaya Yatırıldı

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, partililere yönelik yaptığı konuşmadan sonra TÜRSAB Kuşadası BTK Başkanı Eda Yurtcan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmede koronavirüs pandemisinin seyahat acentalerı üzerinde yarattığı etki masaya yatırıldı. TÜRSAB Kuşadası BTK Başkanı Yurtcan, Covid-19 salgınının turizm sektörünü derinden yaraladığını ifade ederek hükümetin turizmcilere destek vermesi gerektiğini belirtti.

“Turizmci CHP İktidarında Sorun Yaşamayacak”

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ise “Cumhuriyet Halk Partisi gurubu olarak turizmcilerin yaşadıkları sıkıntıların farkındayız ve giderilmesi için büyük çaba veriyoruz. Ben TBMM’de turizm komisyonundayım. Mecliste Kuşadası ve Didim’in içerisinde bulduğu bölgeyle alakalı sorunları sıklıkla gündeme getiriyorum. Sayın Kültür ve Turizm Bakanına da sorunlarınızı anlatıyorum. Pandemi en çok turizm sektörünü olumsuz etkiledi. Bu süreçte hükümetin turizmciye desteği de yok denecek kadar az oldu. Türkiye ekonomisinin can damarı olan turizm sektörüne hak ettiği değerin verilmediğini düşünüyorum. AKP iktidarı Türkiye’de turizmi bitirdi. Turizmciler bu gün yaşadıkları sorunları Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında yaşamayacaklar” diye konuştu.

Haber: Nazan Ağırbaşer