Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan CHP’li Belediye Başkanları ile birlikte bir araya gelerek birçok yerde birlik pozları verirken kendisine çok yakın olan gazetelerde iftira niteliğinde yapılan haberlerin yer alması kafalarda soru işareti bıraktı.

Gazete, İnternet haber siteleri ve sosyal medya paylaşımlarına bakıldığı zaman, Nazilli’ye yapılan yatırımların gölgelendirildiği bir çalışma varmış gibi görünür hale gelirken, yapılan bu haberlerin ortak bir amaç için yapıldığı öngörüldü. 

En son Nazilli Kent Meydanı açılışında CHP’li Belediye Başkanları ile el ele sahneye çıkan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sahnede birlik beraberlik pozu vermişti. Akıllarda soru işareti bırakan ise görünenle arka planda yaşananların bir olmadığı. CHP’li Belediye Başkanları hakkında yapılan haberlere bakıldığında ise Başkan Özcan’ın samimi olmadığı ve kendine yakın olan gazetecilerle bir oyun içinde olduğu ortaya atıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, kendisine çok yakın olan Manşet Aydın gazetesi ve diğer gazetecilerle nasıl bir işbirliği içinde olduğu merak konusu olurken, kendisine yakın olan bazı isimlerin ortaya attığı iddia kafaları tamamen karıştırdı. Kulislerde yer alan iddialara göre;  Başkan Özcan’ın başka planları olduğu ve bu planların kendisine zarar vereceğini, Başkan Özcan’a karşı yapmaması bu gazetelere destek vermemesi ve haber yaptırmaması konusunda uyarıda bulunduklarını ancak daha çok bir gazeteciyle görüşmesi olduğunu iddia ettiler.