Avrasya Araştırma Şirketi, Aralık ayı simülasyon verilerini yayınladı. 

Arama motorları, sosyal medya ve haber sitelerinin taranması ile son 1 yılda yapılan 22 güvenilir anketin verilerinin işlenerek partilerin oy oranları ile simüle edildiği araştırmada, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, %62,5 oranla kendi partisindeki tek isim oldu. 

Objektif, ORC, SONAR ve Piar gibi pek çok araştırma şirketinin Türkiye genelinde farklı teknikler kullanarak yaptığı anketlerde zirvede yer alan Başkan Özcan, Avrasya Araştırma Şirketi’nin yayınladığı son verilerde de zirvedeki yerini korumayı başardı.
 
2020 yılında art arda aldığı başarılardan büyük kıvanç duyduğunu dile getiren Başkan Özcan; “Bugüne kadar yaptığımız her işte, attığımız her adımda arkamızda 170 bin kişilik bir sorumluluk olduğunu bilerek hareket ettik. Memleketimizin 1 kuruşunu bile heba etmeden, kişilerin değil Nazillimizin çıkarlarını gözeterek çalıştık. Kentimizin her anlamda gelişmesi ve kalkınmasının birlik ve beraberlikle olacağının bilinciyle parti ayrımı gözetmeksizin el ele hareket ettik. Bugün geldiğimiz noktada, yayınlanan verileri de dikkate alarak yaptığımız çalışmaların doğruluğunu hep birlikte gördük. Her zaman ifade ettiğimiz gibi; ‘siyaset değil, hizmet üretiyoruz’. İnşallah 2021 yılında yatırımlarımızla Nazillimizi hak ettiği noktaya taşıyacağız” sözlerini kaydetti.

Haber: Uğur Eser