Ak Parti Aydın Milletvekilleri Yavuz ve Posacı koronavirüse yakalandı. İki vekil de koronavirüse yakalandıklarını sosyal medya hesapları üzerinden aynı saatte duyurdu. Öte yandan vekil Yavuz’un danışmanı Mesut Arslan’ın da koronavirüs belirtileri gösterdiği ve test sonucunu beklediği öğrenildi.

Önce Yavuz Sonra Posacı

Sosyal medya hesabı üzerinden Koronavirüse yakalandığını ilk duyuran Vekil Yavuz, yaptığı paylaşımda, “Değerli Arkadaşlarım; Tedbir amacı ile yaptırmış olduğum Covid-19 test sonucum maalesef pozitif çıkmıştır. Hamdolsun sağlık durumum iyi. Doktorlarımızın tavsiyesiyle tedavi sürecimizi inşallah evimizde atlatacağız. Lütfen maske, mesafe, hijyen kurallarına dikkat edin. Tüm hastalarımıza dua eder, dua beklerim inşallah” ifadelerine yer verdi.

Rıza Posacı Sosyal Medyadan Duyurdu

Vekil Yavuz ile aynı saat içerisinde koronavirüse yakalandığını duyuran Vekil Posacı’nın sağlık durumunun nasıl olduğu bilinmezken, yaptığı paylaşımda Ankara Şehir Hastanesinde tedavi gördüğünü belirtti. Vekil Posacı, yaptığı paylaşımda, “Kıymetli hemşehrilerim bugün öğlen saatlerinde yaptırmış olduğum Covid-19 testim an itibariyle pozitif çıkmıştır. Tedavim şu an için tedbir amaçlı Ankara Şehir Hastanemizde devam edecektir. Tedavi sürecim sonrası sağlıklı günlerde tekrar birlikte olmak temennisi ile sizleri muhabbet ile selamlıyorum. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin” şeklinde konuştu.

Haber: Berna Çağatay