CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, bir gazeteci tarafından ortaya atılan iftiralara “Sabah akşam, durmaksızın, bu şehre yıllardır hizmet olup yağan, Büyükşehir Belediye Başkanımıza iftira etmekle başarının gölgelenebileceğini sanıyorlar.” İfadeleriyle sert tepki gösterdi.

Özdemir’in açıklamasının tamamı şöyle; Son zamanlarda, toplumsal olarak yaşadığımız onca sıkıntıya, derde, çileye rağmen ülkenin derdi tasası hiç mi hiç umurunda olmayan bazı odakların durmaksızın iftira ve karalama senaryoları sahnelendiğine şahit oluyoruz.

Çoğunluğumuz için hayat; pandemi, ekonomik çöküş ve geçim derdi olmuşken, bazıları özellikle bu şehirle dertlenmesi gerekenler gözlerini haset ve iftira etmek bürüdüğünden ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.

Sözde gazeteci Cumhuriyet Savcılarının kendisini tuzağa düşürdüğünü dahi iddia etmektedir. Sadece Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız değil, yargıya da iftira süreci başladı… Devletimiz kimin ne olduğunu çok iyi bilir. Bazı kişiler ekonomik olarak zor duruma düştüklerinde ona buna saldırırlar. Tek amaçları para sızdırmaktır. Aydın halkına uyarımız bunlara tenezzül etmemeleri, dönüp bakmamaları.

Sözde yerel medya adıyla yayın yaptığını sanan birkaç kişi; sabah akşam, durmaksızın, bu şehre yıllardır hizmet olup yağan, Büyükşehir Belediye Başkanımıza iftira etmekle başarının gölgelenebileceğini sanıyorlar.

Tabi birkaç meczubun arkasında duranlar da malum. Müzmin mağlup, mağlubiyetin verdiği kıskançlıktan çatır çatır çatlayan Mustafa abileri. Siyasetin ringinin seçim sandığı olduğunu hiçbir zaman kabullenmeyen, her iftirayı ve çirkinliği caiz gören birkaç kendini bilmez. Bu güne kadar Aydın halkı nasıl siz ve benzerlerinize pirim vermediyse, elbette bundan sonra da bir gram pirim vermeyecek, şimdiye kadar Aydın halkı için bir gram kıymetiniz olmadıysa bundan sonra da olmayacak; sindirmeye, kabullenmeye çalışın. Abinize de önerin. Aynanın karşısına geçin ve her sabah on kere, başarının tek ölçütü olan seçim sonucunu, yüksek sesle tekrar edin. Eminim faydasını göreceksiniz.

Haber: Nazan Ağırbaşer