Gelecek Partisi Aydın Teşkilatı’ndan Aydınlılara Çağrı

Siyaset yapmak isteyen herkese kapımız açık”

Geçtiğimiz gülerde gerçekleştirilen Gelecek Partisi Aydın İl kongresinde başkanlık bayrağını Gelecek Partisi Aydın Kurucu İl Başkanı Ali İhsan Dilmen'den devralan Selçuk Yasan, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Partisinin, Aydın yapılanmasını tanıtan Yasan, teşkilatlanma çalışmaları ve yönetimin projelerinden bahsetti. Ahmet Davutoğlu Genel Başkanlığı’nda kurulan Gelecek Partisi’nin sağ sol ayırmadan merkez partisi olduğunu belirten Yasan; “Bizler ayrım yapmıyoruz ve partimizde siyaset yapmak isteyen herkese kapımız açık” dedi.

“6 ilçede teşkilatlarımız açtık”

Kurucu Aydın İl Başkanı Ali İhsan Dilmen’den bayrağı teslim aldığını hatırlatan Yasan; “Aydın’da güzel bir teşkilatımız oldu. İlk etapta Efeler, Nazilli, Kuşadası, Didim, Söke ve Koçarlı ilçelerimizi teşkilatlandırdık. Yıl sonuna kadar 17 ilçemizde teşkilatlanmamızı sağlayacağız” dedi.

İl genelindeki atamalar hakkında da bilgi veren Yasan; “İlk etapta İncirliova’da atama yapılacak. Germencik ilçemizde de görüşmelerimiz var. Sultanhisar, Karacasu, Yenipazar ve Bozdoğan’da talepler var, görüşmelerimiz sürüyor. Atamalarla birlikte teşkilatlanmaya hız kazandıracağız. 1 Kasım’daki büyük kongremizden sonra da tam anlamıyla Aydın’a daha fazla yoğunluk vereceğiz” dedi.

“Ayrım yapmıyoruz”

Partisinin kapılarının siyaset yapmak isteyen her kesime açık olduğunun altını çizen Yasan; “Partimiz merkez olarak her taraftan ve bizle siyaset yapmak isteyen arkadaşlarımız, bize gelsinler rahat rahat siyasetimiz yapalım. Biz de öyle ayrım falan yok. Partimizin 152 tane kurucusu var. Parti kurulumun da her kesimden arkadaşlarımız dahil edildi. Sonuçta Genel Başkanımız dediği gibi biz partimizi kurarken bir ayrım yapmadık. Bu da bizim için önem taşıyan noktalardan bir tanesidir. Biz artık geleceğe bakacağız” diyerek Aydınlı vatandaşları partiye davet etti.

Haber: Uğur Eser