MHP Aydın teşkilatında ilçe kongreleri heyecanı devam ederken Efeler İlçe Başkanlığı da 3. Olağan Kongresinin hazırlıklarını tamamladı. 2018 yılının Eylül ayından bu yana Efeler İlçe Başkanlığı görevini yürüten mevcut başkan Ahmet Baskın da bu göreve tekrar aday olduğunu açıkladı. 

MHP Aydın teşkilatında birçok yönetici kademesinde görev alan ve son olarak Efeler İlçe Başkanlığına atanan Baskın’ın adaylığı için MHP Genel Merkezi’nden onay çıktı. Bu zamana kadar partinin birliği ve dirliği için mücadele ettiklerini ifade eden Baskın, “Şimdiye kadar partimizin ve Cumhur İttifakı’nın başarısı için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya özen gösterdik. İnşallah 22 Ağustos’taki kongrenin ardından da partimizi en iyi noktaya taşıyabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Kongre sürecinin partimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

22 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan ilçe kongresi öncesinde partililere seslenen Başkan Baskın, “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik” sloganıyla tüm delege ve partililerin kongreye katılmaları için çağrıda bulundu. Başkanlık bünyesinde 400 delegenin bulunduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Baskın, kongreye en az 300 delegenin katılmasını beklediklerini ifade etti.

MHP Efeler İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi 22 Ağsutos Cumartesi (Yarın) saat 13.00’de Atlagel Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Haber: Uğur Eser