Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Posacı’nın “Benzetme yapmıştım” şeklindeki açıklamasına sert tepki gösterdi. Başkan Mersin, “Dün necis sözlerini değerlendirdiğim AKP vekili için “şimdi sorsalar yarın, teşbih yaptım der” demiştim. Bakın aynen öyle oldu, ben benzetme yaptım diyormuş. Hep söylüyorum, ben bunların ciğerini bilirim” dedi

“İntiharlarda 100 metre şampiyonuyuz sayenizde”

İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Posacı’nın bilimde farklı alanlarda ilgilenmesi gerektiğini belirterek sorduğu sorulara cevap bekliyor. Başkan Mersin, “Sen çok psikoloji ile ilgileniyorsan ben sana birkaç örnek vereyim onlara bak. Şimdi küçük ortağınız askıda ekmek kampanyası yapıyor. Sence nasıl etkilenmiştir vatandaşın psikolojisi? Sayenizde kadın cinayetlerinde, intiharlarda 100 metre şampiyonuyuz, nedir psikolojideki karşılığı? Psikolojik analizlerini bir de bu alanda yap bakalım” şeklinde konuştu.

“Kendine yakışanı yapıyorsun”

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Mersin, Rıza Posacı’nın uygunsuz ifadelerini kendisine iade ettiğini belirterek açıklamasına devam etti. Başkan Mersin, “Tabi bu benzetmelerini de tekraren sana iade ediyorum sayın vekil… “ulan” diye başlamanı da hangi tepkiyle karşılamak gerek bilmiyorum. Kendine yakışanı yapıyorsun diyebiliyorum sadece” ifadelerini kullandı.

“Biraz alıcılarının ayarlarıyla oyna”

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Posacı’nın uygunsuz ve yersiz siyaset yapmaya çalıştığını dile getirdi. Başkan Mersin, “Bak 91 saat sonra, minik Ayda bir umut ışığı gibi doğdu üzerimize tekrar… Sen iğrenç benzetmelerin üzerinde düşünedur, gerçekten İzmir’de hala kurtulacak canlar, yeşerecek umutlar var. Umutlarımıza, hayallerimize, kurtarılacak yeni canlara tüm Türkiye hemhal olmuşken de, biraz alıcılarının ayarlarıyla oynasan da, küçük harflerle konuşsan başka şeyden konuşacaksın, ne dersin?” açıklamasını yaptı.

Haber: Aysel Şen