Moderatörlüğünü Lojistik Yönetimi Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Açelya Sipahi’nin gerçekleştirdiği etkinliğin konuğu Borusan Lojistik Deniz ve Havayolu Taşımacılığı Grup Bölge Müdürü Mehmet Korukluoğlu oldu.

Lojistik sektörünün güncel yapısı hakkında öğrencilerle paylaşımda bulunan Mehmet Korukluoğlu, Borusan Lojistiği tanıtarak; firma içerisindeki satış, pazarlama, operasyon gibi bölümlerin görev ve içerikleri hakkında bilgi verdi. Firmanın sağladığı staj ve kariyer gelişim yollarından da bahseden Korukluoğlu, lojistik sektörünün geniş kapsamlı yapısıyla yeni mezunlara pek çok farklı alanda işler sağladığını aktardı. Korukluoğlu, öğrencilerden gelen yeşil lojistik, kurumsal sosyal sorumluluk, dijitalleşme ve güncel problemlerle ile ilgili sorulara da Borusan Lojistiğin örnek uygulamaları üzerinden cevap verdi.

Etkinlik, Mehmet Korukluoğlu, Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Kamil Bircan, Dr. Öğretim Üyesi Açelya Sipahi ve Araştırma Görevlisi Batuhan Çullu’nun teşekkür ve iyi dilek mesajlarıyla sona erdi.

Haber: Gonca Aksoy