Türk Kızılayı Aydın Şube Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kurulan gıda kolisi, fitre, zekat, nakdi bağış standı ile hayırsever vatandaşlar ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.
Ramazan ayında da yardım kampanyası kapsamında çalışmalarına devam eden Türk Kızılayı Aydın Şubesi, Aydın Merkez Kipa’da açtığı stantla vatandaşlara ulaşmaya çalışıyor. 30 gün boyunca toplanacak olan Ramazan kolileri ve yardımları için Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri de gönüllü olarak görev yapıyor. Açılan stantta 30 gün boyunca gıda kolisi, fitre, zekat, nakdi bağış gibi yardımlar makbuz karşılığında alınacak.

Toplanan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için çaba sarfettiklerini belirten Şube Personeli Erdal Akıl, vatandaşlardan topladıkları yardımları makbuz karşılığı teslim alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ettiklerini belirtti. Konu ile ilgili açıklama yapan Akıl, “Her yıl böyle etkinlik düzenleyerek ihtiyaç sahiplerinin gönüllerine dokunmaya devam ediyoruz. Sahip olduklarımız için şükrettiğimiz ve elimizden geldiğince ihtiyacı olanlarla paylaştığımız Ramazan ayında da Kızılay olarak, uzattığınız yardım elini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Kızılay ailesi olarak Ramazan ayında yardımsever olan ve ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.