Okuyucuların ilgi alanlarına göre haber yazmak zahmetli bir iştir, ama gündemi belirlemek yön çizmek ise bambaşka bir iştir ki tecrübe ister, bilgi ve teknik ister, yani uzun bir mesai ister.

Okuyucular ilgilendikleri haber ve içeriklere sosyal platformlarla ulaşabilmektedir. Ulaşmak günümüzde çok kolay ama bir o kadar da tehlikeli, çünkü size dolaylı yollarla aktarılan bilgilerin doğruluğunu sorgulamak gerekir ki hızlı akan zaman da çoğu birey bilinçaltına yazılanları alarak bir sonra ki yazıya geçer sonra diğerine, bakın ne kadar tehlikeli, ehil kişilerden almadığınız veriler gün gelir sizi de aptallaştırır farkında bile olmazsınız ve söylenilene inanırsınız. İşte tam da bu noktada durmak ve elinde hiçbir veri olmadan sadece kişisel çıkarları için yazan ve konuşan insanlara ''hoooop bi dur bak sana doğrusunu verilerle sabit anlatayım'' diyen bir kalem İbrahim Gürdal.

Bülten Aydın’daki köşe yazıları ile gündeme yön vermeye, doğruları, tecrübesi, bilgisi ve yazılarında okurken hemen hissettiğiniz usta tekniği ile her hafta Bülten Aydın'daki köşesin'de yazmaya devam ediyor. Bu hafta kaleme aldığı ''Billur'' başlıklı köşe yazısını siz değerli okuyucularımız için paylaşıyoruz. https://www.bultenaydin.com/ibrahim-gurdal-yazdi-billur/

Haber: Nazan Selek