Amatör Süper Lig’de puansız Acarlar Belediyespor evinde ağırladığı Karpuzlu Belediyespor’a 0-5 kaybetti. Bu skorla Karpuzlu ekibi puanını 10’a çıkarırken, Acarlar Belediyespor -15 averajla son sırada kalmaya devam etti

Amatör Süper Lig’in 5. Haftasında ligin iddialı ekiplerinden Karpuzlu Belediyespor son sırada bulunan  Acarlar Belediyespor İncirliova Stadı’nda karşılaştı. Maçın başından sonuna dek  rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Karpuzlu Belediyespor  10. Dakikada Kağan’ın topu  Acarlar kalecisi Onur’u geçip ağlara göndermesiyle öne geçerken, 40’ta Engin Çağlar’ın golüyle soyunma odasına 2-0önde gitti.



İKİNCİ YARIDA FARK AÇILDI

İkinci yarıya da çok etkili başlayan Karpuzlu ekibi kaçan iki net pozisyonun ardından 51’de Kenan’ın golüyle farkı üçe çıkardı. 72’de oyuna ikinci yarı dahil olan Karpuzlu Belediyespor oyuncusu Harun ceza sahası dışından çektiği müthiş şutla skoru 4-0 yaparken, 82. Dakikada yine oyuna sonradan giren Refik Koray maçın skorunu 5-0 olarak belirledi.

“KREDİMİZ BİTTİ”

Karpuzlu Belediyespor antrenörü Rıfat Özdemir Acarlar galibiyetiyle geçtiğimiz hafta alınan 1-0’lık Didim Belediyespor yenilgisini telafi ettiklerini belirtirken “Şampiyonluk hedefimiz için Didim yenilgisiyle kredimiz bitti. İlk yarıda kalan 9 haftada beraberlik bile almamamız gerekiyor. İddia ediyorum ki ligin en iyi oynayan takımı biziz. Bundan sonraki maçlarımızın hepsi zorlu geçecek ama oyuncularıma güveniyorum” dedi.



“YÖNETİMLE GÖRÜŞECEĞİZ”

Ligin 5. haftasını da puansız kapatan Acarlar Belediyespor antrenörü Adalet Duman ise sezon öncesi takımın  ve yönetimin kurulmasında yaşanan sıkıntıları hatırlatırken,  son gün yapılan transferlerden bekledikleri sonucu alamadıklarını ifade etti. Camianın bir bütün olamadığını savunan Adalet Duman  yönetimle bir araya gelerek sorunları  masaya yatıracaklarını söyledi.



ACARLAR BELEDİYESPOR 0-  KARPUZLU BELEDİYESPOR: 5

STAD: İncirliova Stadı

HAKEMLER:Okan Yılmaz***, Mahmut Selçok***, Hakan Akkaya***

ACARLAR BELEDİYESPOR:Sadettin**, Taner**, Cihan**, Halim**, Kağan***(Refik Koray***), Ataberk**, Engin***, Kenan***(Mertcan?), Yunus**(Harun***), Bekir**, Muhittin**

KARPUZLU BELEDİYESPOR: Onur**, Bilge Kağan**, Emre Gül*, Onur**, Hamit*, Okan*, Emrah**, Muammer**, Deniz**, Nihat* Murat*(Yıldıray?)

Öte yandan liglerdeki diğer sonuçlar şöyle oluştu:

AMATÖR SÜPER LİG

Didim Bld. 2-0 Germencikspor

Merkez Yeniköyspor 3-0 Kuşadası Trabzon Gençlik

Nazilli Sanayi 1-3 Yıldızspor

Aydın Esnafgücü 1-0 Kuyuluspor

Kuşadası 1922 1-1 Tuğlaspor

Amatör Süper Lig’de Didim Belediyespor 15 puanla 1., Merkez Yeniköyspor 12 puanla 2. Yıldızspor aynı puanla 3. Sırada yer alıyor.

Birinci Amatör Küme'de Haftanın Sonuçları

Pamukörenspor 5-1 Feslek Gelenbe

Ortakçıspor 3-0 Bozyurtspor

Pamukspor 1-1 Yeşilmahalle

Çobanisaspor 1-0 Buharkentspor

Karacasuspor 0-4 Arslanlı Gençlik


  1. GRUP


Yenihisarspor 3-2 Sökegücü

Didimspor 8-1 Güzelçamlı Bld.

Bağarası Bld 1-1 Söke Gençlik

  1. GRUP


Sultanhisarspor 0-2 Kardeşköyspor

Yeni Esnafspor 0-3 Köprülüspor

Yenipazar GB 4-0 Çeştepe Bld.

  1. GRUP


Ulukonakspor 3-1 Evranspor

Koçarlı Bld. 4-0 DSİ Spor

Kadıköyspor 0-0 SHÇEK Spor

Aydınspor 5-3 Efelerspor

Haber: Filiz Özdemir