Köşk MTAL ve Abdülhamidhan MTAL öğrencileri Uluslararası İstanbul 17. Mutfak Günleri gastronomi yarışmasına damga vurdu.<br /> <br /> Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul 17. Mutfak Günleri’ne Köşk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Efeler Abdülhamid Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi damgasını vurdu.<br /> <br /> 6 kategoride 2 bin öğrenci ve gençlerden olmak üzere toplam 13 bin yarışmacının katıldığı festivalde, Köşk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek-İçecek Hizmetleri Öğretmeni Kevser Büşra Alıkma tarafından yarışmaya hazırlanan öğrencilerden Enis Durmuş, Zülanur Mutlu, Sudenaz Girgin ve Buse Özdemir 1 gümüş, 3 bronz madalya, Efeler Abdülhamid Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alan Şefi Sibel Çetin tarafından yarışmaya hazırlanan Selim Yiğit Aslan, Hamit Caner Yılmaz, Zerda Çakmaz 1 altın, 2 bronz madalya kazanmayı başardı. Meryem Melek Şenses ve Tuana Akdeniz ise Merit Özel Ödülü alarak, uluslararası alanda düzenlenen bu yarışmada derece elde etmenin gururunu yaşadılar.