AK Parti Grup Sözcüsü Mustafa Arı, tartışmalı geçen ASKİ Genel Kurulu’nda ASKİ’ye ait olan 168 adet taşınmazın Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesinin usulsüz olduğunu ve konuyu yargıya taşıyacaklarını belirtmesinin ardından CHP Efeler Meclis Üyesi Yüksel Macaroğlu, Ak Parti Grubunun Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini engellediğini savundu.

Macaroğlu, ASKİ’ye ait taşınmazların Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi halinde hizmet bekleyen vatandaşların beklentilerinin karşılanabileceğini ifade etti. Ancak Ak Parti Meclis Grubu’nun bu hizmetleri almasını engellediğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Meclis Üyesi Yüksel Macaroğlu, yaptığı basın açıklamasında, “Söke’de tarımsal hizmetler dairesi örnek ziraat projesi gerçekleştirmek istiyor, ASKİ’nin elinde kullandığı alanların yanında bunun için kullanılabilecek alan var, yasa gereği, hizmet yapabilsin diye Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne devredilsin istiyor… AKP meclis üyeleri ne yapıyor? Her zamanki gibi hizmeti engellemeye çalışıyor… Vatandaş hizmet almasın istiyor… Başka derdi tasası yok çünkü bu arkadaşların… Memleket batsa da bitse de küçücük bir hizmeti bile engellemek dışında tek bir ajandaları yok kıymetli hemşerilerim… Bunun için mahkemeye gideceklermiş. Bu da AKP’nin Büyükşehir hizmetlerini engellemesinin ibretlik tescili olacak. Ama olsun, bizler bütün bunlara, AKP’nin memleket meselelerine umursamazlığına, iş yaptırmama çabalarına rağmen, hizmet ettik, ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi